31 Ocak 2015 Cumartesi

ÇİZGİ FENERİ 1 YAŞINDA!!!


Evet arkadaşlar, bugün bizim doğum günümüz!!! Garip değil mi, daha dün gibi hatırlıyorum bir ekip olmaya karar verdiğimizi. Beş kişi başladık bu işe, biraz basit biraz da açgözlü bir şekilde. Açgözlülüğün iyi olmadığını da Death52 ve MumbLe olarak iki kişi kalınca öğrendik... Bu süre zarfında da zaten çoğunlukla Injustice yaptık, aralara Flash serpiştirdik, birde sitemizin tek grafik romanı Hiketia’yı sizlere sunduk. Bu sürede de ekibimize yeni arkadaşlarımız katıldı. Erwin, KillerDigger, Okorkok, AnakinHendrix, Ugar... Tabii sadece katılanlar yok. En az bu sayının 10 katı başvurup bize dönmeyen insan vardır. Zor bu işler…
Bunlardan sonra Superman/Wonder Woman yaptık, serinin telifli serilerle beraber bir hikayeye girmesiyle sonlandırmak zorunda kaldık, Trillium gibi harika bir hikayeyi sizlere sunduk, Private Eye'ın ilk hikayesini yaptık ikincisi de sizlerle olacak... Bunlar dışında da daha bir çok hikayeler, seriler yaptık ama size şundan bahsetmek istiyorum. Hatırlarsanız New 52 Flash serisine devam edelim mi anketi kaldı. Evet sonucu çıkmıştı. Biz çeviri balonlamaya başladık, hatta 7 sayıyı çevirdik 2 sayıyı balonladık ama sonra Flash'ın telifinin alındığını ögrenince sayıları yayınlayamadık, eskileri de kaldırdık. Hala aklında soru işareti olan varsa diye açıklama gereği duydum bunu.
Evet... Şimdi de bir yaşındayız. Aslında siteye açalı tam bir yıl olmadı, yaklaşık 10 buçuk ay oldu ama biz doğum günümüz tabii ki toplandığımız gün olan 1 Şubattı. Bu 10 buçuk ayda da sitemiz yaklaşık 225 bin tık aldı. İlginiz için teşekkürler. Bekliyor muydunuz derseniz en başlarda tabii ki beklemiyordum ama bana Ağustos'ta sorsanız daha fazlasını da alırız diyordum. Almamamızın sebebi de Ekim, Kasım, Aralık aylarında biraz siteyi boşladık sanırım. Bizim hatamızdı... Ama emin olun bu konuda kendimizi affettiricez.
Evet geçen yıl ne yapmışız bir bakalım. Hellblazer Zor Zaman serisinin 5. Sayısıyla beraber 120. sayımızı yapmış olduk. Yani bu da 3 günde 1 sayı demek. Daha fazla olmasını isterdik ama bence bu da gayet iyi bir rakam. 2 tane de incelememiz var, burada çok etkili olamadık çünkü yazacak çok kişi yoktu, bizde fazla yazmadık. Bu yüzden ikinci yıl hem biz daha fazla yazmaya çalışıcaz hem de aramıza yazar arkadaşlar alıcaz. Bu konuda mail adresimize örnek bir yazınızla beraber başvurabilirsiniz.
Bu yıl daha başka neler yapacaksanız derseniz daha fazla Marvel yapmaya çalışıcaz, gerçekten bakıyorum ve Marvel hayranlarına haksızlık etmişiz gibi düşünüyorum. Bu biraz Marvel dergilerinin DC'ye göre daha çok telifli olmasından kaynaklanıyor biraz da bizim ekibin DC'ye daha yakın olmasından. Ama bu yıl daha fazla Marvel yapıcaz emin olun.
Ayrıca başka gruplarla ortak çalışmalarımız da olacak.
Trillium, Private Eye gibi DC-Marvel dışındaki yayınevlerinden daha fazla çizgi roman yapacağız. Hatta birini şimdi açıklıyorum. Trillium'un yazarı Jeff Lemire'ın yazacağı Image Comics'in yeni serisi DESCENDER SİZLERLE OLACAK!!

Evet arkadaşlar bendeki Jeff Lemire aşkı bitmiyor. Adam daha yayına başlamadan serisini yapmaya karar verecek kadar güveniyoruz ona.
Doctor Who yayınlarımız devam edecek. Ayrıca KillerDigger arkadaşımız sizi için bir video hazırladı. Bu video hafta için sizlerle olacak.
Planladığımız serilerin bir kısmının çevirisi hazır onlar da geliyor. Mesela Teen Titans Dünya Bir’in çevirisi bitti, balonlamasının da çoğu tamamlandı. Ayrıca ekibe yeni katılan arkadaşlarımız var onlarda çalışıyorlar şu an.
Ve hepinizin merak ettiği yere gelelim. Injustice Yıl Üç. Aslında bununla ilgili sürprizi buradan yazacaktım ama işin içine biraz heyecan katalım dedik… O yüzden Injustice’le ilgili sürprizimizi buradan değil, bu yazı yayınlandıktan tam 12 saat sonra yani tam öğlen 12 de Facebook sayfamızdan paylaşacağız. Buyrun Facebook sayfamız;
Bizden bu yıllık kadar, gelecek yıl tekrar beraber olmak umuduyla. Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder